ΕΚΛΟΓΕΣ2023: ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (1η Σύνοδος της 6ης K.Σ.Ε.)

Η Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή(ΚΣΕ) των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία στην συνεδρίαση της 1ης Συνόδου της 6ης K.Σ.Ε,  που διεξήχθη στις 22 Μαΐου  εξ αποστάσεως,  εξέδωσε την παρακάτω απόφαση  :

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου εκτός από την πρώτη θέση της ΝΔ και την συντριπτική ήττα του Σύριζα, αποτύπωσαν με ξεκάθαρο τρόπο την επαναφορά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική μας ζωή.

Απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, καθώς και στους υποψήφιους βουλευτές  αλλά και σε κάθε στέλεχος, μέλος και προοδευτικό πολίτη που συνέβαλε στην εκλογική ενδυνάμωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται με σταθερότητα και πιο έντονος από πριν!.

Οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία θα εργαστούν με κάθε τρόπο για να ενισχυθεί το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ακόμη περισσότερο, καθώς είναι ο αυθεντικός εκπρόσωπος των ελπίδων και των προσδοκιών του ελληνικού λαού.

Μόνο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μπορεί να αποτελέσει μια ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι  στον κ. Μητσοτάκη και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι η παράταξη εκείνη, που με τα σοσιαλδημοκρατικά και προοδευτικά της χαρακτηριστικά, υπηρετεί τα συμφέροντα των μη προνομιούχων Ελλήνων και το δημόσιο συμφέρον. Στόχος μας ήταν και παραμένει η ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και η ευημερία χωρίς λαϊκισμούς και διχαστικές ακρότητες.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μόνο αληθινό προπύργιο ενάντια στην διαφαινόμενη κυριαρχία των νεο-δεξιών, συντηρητικών  και αντιλαϊκών πολιτικών.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί και θέλει να αντιμετωπίσει τις απειλές κατά της ομαλής λειτουργίας του δημοκρατικού μας συστήματος και την διολίσθηση σε καθεστώς αυταρχικού και καχεκτικού κοινοβουλευτισμού, ενισχύοντας την διαφάνεια, την νομιμότητα και την λογοδοσία.

Καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, προοδευτικούς και μη προνομιούχους  πολίτες να ενωθούν μαζί μας στην επόμενη εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου.

Αγωνιζόμαστε για να υπάρξει μια ισχυρή προοδευτική μεταρρυθμιστική φωνή στις επερχόμενες εκλογές που θα στηρίζει μέσω εφαρμόσιμων πολιτικών τα οικονομικά και κοινωνικά αδύναμα στρώματα της κοινωνίας μας.

Αγωνιζόμαστε για πολιτικές που θα εξισορροπούν την ατομική και συλλογική ευημερία με τη βιωσιμότητα των οικοσυστημάτων, την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάδειξη και αξιοποίηση των κοινωνικών αγαθών, την κοινωνική προστασία και την προσφορά ευκαιριών προς όλους τους πολίτες.

Οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να το στηρίξουν με την ψήφο τους για την εφαρμογή του προοδευτικού σοσιαλδημοκρατικού του προγράμματος και να το θεμελιώσουν ως την σημαντική και ταυτόχρονα δυναμική αντιπολίτευση στη κυβέρνηση.

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια