5η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ των «Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία»

5η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ των «Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία»,

Επανεκλογή του  Μιχάλη Χάλαρη στη θέση του Γραμματέα

Ποια είναι η νέα Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 22 Απριλίου οι υβριδικές εργασίες της 5ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του πολιτικού φορέα «Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία» με μαζική συμμετοχή συμμετεχόντων πολιτών(μελών) και φίλων. Η Συνδιάσκεψη ανέδειξε ομόφωνα τη νέα Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή, ανανεωμένη κατά 20%, με γραμματέα του πολιτικού φορέα τον Μιχάλη Χάλαρη, μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και ενέκρινε την πολιτική απόφαση προσκαλώντας παράλληλα τους Έλληνες πολίτες για την ενεργή στήριξή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στις επερχόμενες εκλογές ώστε η ψήφος μας να μετατραπεί σε δύναμη για την αλλαγή του σημερινού συγκεντρωτικού και αναποτελεσματικού μοντέλου διακυβέρνησης και την μετάβαση σε ένα νέο συνεργατικό, συναινετικό, προγραμματικό μοντέλο διακυβέρνησης με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Στην συνδιάσκεψη, ανάμεσα σε άλλους, συμμετείχαν και χαιρέτησαν οι: Σπύρος Λυκούδης π. Βουλευτής και π. Αντιπρόεδρος της Βουλής, Νίκος Νυφούδης π. βουλευτής, ο Γραμματέας της Ανανεωτικής Αριστεράς Θεόδωρος Μαργαρίτης και Σταύρος Θεοδωράκης, ΕΓ Βολτ Ελλάδας. Επίσης παρέστησαν οι: Άννα Καραμάνου π. Ευρωβουλευτής, Παναγιώτης Ιωακειμίδης ομότιμος καθηγητής πανεπιστημίου, Γιάννης Καλογήρου ομότιμος καθηγητής πανεπιστημίου, Αργύρης Πασσάς καθηγητής πανεπιστημίου,  Κώστας Χλωμούδης καθηγητής πανεπιστημίου, Μανώλης Βελεγράκης Γραμματέας του τομέα Θεσμών (Σύνταγμα – Διαφάνεια – Πολιτικό Σύστημα) του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και Παναγιώτης Μαίστρος π. Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής.

Ακολουθούν τα μέλη της νέας Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής και η πολιτική  απόφαση  της 5ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης:

https://socialdemo.gr/2023/04/23/apofaseis-tis-5is-panelladikis-syndiaskepsis-ton-kiniseon-politon-gia-ti-sosialdimokratia-me-thema-i-sosialdimokratia-3-0-sto-proskinio/?fbclid=IwAR1rJI59G-VE022xFxGGUzMZwBFEX0vIvtk2Y7m5J5srJFGjYJ3f4PjCSbk

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια