Οι “Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία| στηρίζουν τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Καθηγητή Χάρη Δούκα

Οι “Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία” χαιρετίζουν με θέρμη την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα για τη Δημαρχία της Αθήνας. Αν και ως συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής η υποστήριξη μας είναι δεδομένη, επιθυμούμε να εκφράσουμε με τον πλέον εμφατικό τρόπο την ανάγκη στήριξης της συγκεκριμένης υποψηφιότητας από όλους τους προοδευτικούς πολίτες.

Δυστυχώς, η Αθήνα υπό τη δημαρχία του Κώστα Μπακογιάννη είχε την ατυχία να λειτουργήσει ως πεδίο πολυέξοδων πειραμάτων, που επιβάρυναν το ήδη καταπονημένο περιβάλλον της πόλης. Μέσω αδιαφανών διαδικασιών ο νυν δήμαρχος επιδίωξε να πραγματοποιήσει φαραωνικά έργα αμφιβόλου αξίας, τα οποία μάλλον αφορούσαν προσωπικές φιλοδοξίες παρά  το καλό του μεγαλύτερου Δήμου της Χώρας. Το αποτέλεσμα είναι, για 4 χρόνια, το κέντρο της Αθήνας να έχει υποστεί πρωτόγνωρη υποβάθμιση η οποία πλήττει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και φυσικά επιφέρει σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις.

Ήρθε ο καιρός να επιδιώξουμε  να δημιουργήσουμε επιτέλους μια βιώσιμη πόλη, με όραμα για το μέλλον και με διαφανείς διαδικασίες λειτουργίας.  Προσβλέπουμε σε μια νέα εποχή ανοιχτού διαλόγου, διαφανούς διακυβέρνησης και σταθερής ευρωπαϊκά προσανατολισμένης πολιτικής, προωθώντας πάντα το κοινό συμφέρον και την κοινωνική συνοχή.

Οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία «βλέπουν» στο πρόσωπο του Χάρη Δούκα, ενός ανθρώπου με πλούσιες επαγγελματικές και ακαδημαϊκές περγαμηνές, την υποψηφιότητα που θα μπορούσε να πετύχει αυτά που χρειάζεται η πόλη μας.  Δεσμευόμαστε να στηρίξουμε αποφασιστικά με τις δυνάμεις μας  τον εκλογικό του αγώνα.

Καλούμε όλους τους δημότες της Αθήνας, ανεξάρτητα από κομματικές εντάξεις,  να ενωθούν γύρω από την υποψηφιότητά του Χάρη Δούκα ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση ενός πιο δίκαιου, ανοιχτού και προοδευτικού μέλλοντος για την Αθήνα.

Ενός μέλλοντος όπου ο κάθε πολίτης θα μπορεί να ζήσει με αξιοπρέπεια,  σε μια πόλη φιλική, που θα είναι πρότυπο βιωσιμότητας και ανθεκτικότητας!

Γραφείο Τύπου

Αθήνα,  8 Αυγούστου 2023

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια