Διαδικτυακή συζήτηση: Νέες Απαντήσεις μετά την πανδημία- Κυριακή 28/2/2021, 11.30π.μ.

Οι Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία συνδιοργανώνουν με την Ανανεωτική Αριστερά την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 11.30 π.μ. διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Σοσιαλδημοκρατία: Νέες Απαντήσεις μετά την Πανδημία”
🎯 Σκοπός της εκδήλωσης είναι ο προβληματισμός γύρω από τις σύγχρονες απαντήσεις στα προβλήματα ενίσχυσης της ανάπτυξης, την υγειονομική θωράκιση και την αντιμετώπιση των νέων ανισοτήτων που μας κληροδοτούν οι πολιτικές της συντήρησης και του λαϊκισμού και ενισχύει η πανδημία.
🎯 Επιδιώκεται:
1️⃣Η έναρξη ενός δημόσιου διαλόγου για καινοτόμες και τεκμηριωμένες πολιτικές που θα προσφέρουν λύσεις και θα κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών και όχι επικοινωνιακά πυροτεχνήματα με στόχο τον βραχυπρόθεσμο δημοσκοπικό εντυπωσιασμό.
2️⃣Η αναζήτηση προοδευτικών απαντήσεων στα κεντρικά κοινωνικά προβλήματα συνδέεται με την επισήμανση της ανάγκης παραμονής του Κινήματος Αλλαγής στην αρχική τροχιά που σηματοδότησε η ίδρυσή του ως πολυτασικού φορέα της σύγχρονης Κεντροαριστεράς, με σαφές όραμα μιας μεταρρυθμιστικής σοσιαλδημοκρατίας.
3️⃣Το ξεκάθαρο αυτό πολιτικό στίγμα είναι αναγκαίο προκειμένου το Κίνημα Αλλαγής να πρωταγωνιστήσει στην ανασυγκρότηση της ευρύτερης προοδευτικής παράταξης απέναντι στις δυνάμεις της συντήρησης και του λαϊκισμού.
🙋‍♂️Ο Γραμματέας των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία Χάλαρης Μιχάλης – Chalaris Michalis  θα βρεθεί στο πάνελ με τους Γιώργο Καμίνη Παναγιώτη Καρκατσούλη, Θόδωρο Μαργαρίτη, Στέφανο Παραστατίδη και Μαρία Στρατηγάκη. Συντονιστής ο Γιώργος Μπουλμπασάκος.

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια