Κάλεσμα Συμμετοχής των Πολιτών στην Εκλογή Ηγεσίας του Νέου, Ενιαίου Φορέα της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης

Οι «Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία» καλούν όλους τους προοδευτικούς πολίτες που νοιάζονται για το μέλλον της χώρας να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου, ενιαίου φορέα της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης που περιλαμβάνει όλες τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του προοδευτικού κέντρου, της πολιτικής οικολογίας.

Μετά από πολλές και επίμονες προσπάθειες, το εγχείρημα για την ενότητα και ανανέωση του χώρου έφθασε στο κομβικό σημείο, όπου η πρωτοβουλία περνά τώρα στα χέρια των πολιτών που καλούνται με υψηλό αίσθημα ευθύνης να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία εκλογής.

Με την ευκαιρία αυτή οι Κινήσεις Πολιτών εκφράζουν τη βαθειά ικανοποίηση και τις ευχαριστίες τους για το έργο που επιτελεί η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ) υπό τον καθηγητή Ν. Αλιβιζάτο.  Ευχαριστούν επίσης τους εθελοντές και συγχαίρουν όλους τους υποψηφίους  για το υψηλό επίπεδο δημοκρατικού διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων που είχαν.

Οι «Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία» θα συνεχίσουν να εργάζονται επίμονα και συστηματικά για την επίτευξη του τελικού στόχου με την άμεση σύγκλιση του Ιδρυτικού Συνεδρίου δημιουργίας του νέου, ενιαίου φορέα ως πολυτασικού, δημοκρατικού, ανοιχτού, σύγχρονου κόμματος που θα πάρει αποφάσεις για το όνομα, τη δομή, τα σύμβολα, το καταστατικό, τα όργανα.

Και προπάντων θα  διαμορφώσει ένα νέο πρόγραμμα ανασυγκρότησης και εξόδου της χώρας από την βαθειά παρακμή με νέες ιδέες, σύγχρονες προτάσεις, με αξιοποίηση της εμπειρίας αλλά και με νέους ανθρώπους, με τη νέα γενιά στο προσκήνιο.

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια