ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – συνάντηση Φ.Γεννηματά με Στ.Θεοδωράκη

Η χτεσινή Theodorakis_Gennimata_3_2016συνάντηση της Φ. Γεννηματά με τον Στ. Θεοδωράκη και η συμφωνία που επήλθε για την συγκρότηση 25μελους Επιτροπής «θέσεων και διαλόγου με την κοινωνία» για να διερευνήσει τις δυνατότητες πολιτικής και προγραμματικής σύγκλισης Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Ποταμιού, αλλά και των ευρύτερων δυνάμεων της Κεντροαριστεράς και του προοδευτικού Κέντρου, αποτελεί μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για την ανασυγκρότηση του χώρου.

Στη σημαντική αυτή εξέλιξη συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία, οι οποίες, όλο το προηγούμενο διάστημα, πρωταγωνίστησαν στις διαδικασίες διαλόγου και στις προσπάθειες σύγκλισης. Οι «Κινήσεις» θα συνεχίσουν και θα κλιμακώσουν την ενεργό συμμετοχή τους προκειμένου το μεγάλο βήμα που έγινε εχτές να το ακολουθήσουν και άλλα βήματα για την ενότητα και την ανανέωση της Προοδευτικής Παράταξης.

Αθήνα, 1/4/2016

Γραφείο Τύπου

 

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια