Δελτίο Τύπου: Συνάντηση των “Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία” με την πολιτική πρωτοβουλία “Επόμενη Ελλάδα”.

κινήσεις3newsel.cdrΟι εκπρόσωποι των «Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία» και της πολιτικής πρωτοβουλίας η «Επόμενη Ελλάδα» συναντήθηκαν σήμερα και συζήτησαν τα ζητήματα που έχουν σχέση με τις προσπάθειες για την ενότητα της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης. Ειδικότερα στη συζήτηση διαπιστώθηκε ότι στην κρίσιμη αυτή φάση για τη χώρα και των αδιεξόδων της κυβερνητικής πολιτικής, τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων και όχι η διαιώνιση των ατέρμονων συζητήσεων. Αποφάσεων που θα οδηγήσουν, με την άμεση και ενεργή συμμετοχή των προοδευτικών πολιτών, στη δημιουργία του νέου ενιαίου φορέα της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης με την οργάνωση ενός ανοιχτού, δημοκρατικού συνεδρίου και με την εκλογή ηγεσίας από τη βάση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από τις «Κινήσεις Πολιτών» οι: Νίκος Διακουλάκης, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Γιάννης Τούντας και από την «Επόμενη Ελλάδα» οι: Αριστείδης Μπουρδάρας, Γιάννης Ραγκούσης, Πέτρος Σφηκάκης.

Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2016

 

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια