Συνάντηση των «Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία» με την κα Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρο του ΔΙΚΤΥΟΥ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη

logoκινήσεις3newsel.cdr

Οι Εκπρόσωποι των «Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία» Νίκος Διακουλάκης, Παναγιώτης Ιωακειμίδης και Γιάννης Τούντας συναντήθηκαν σήμερα Πέμπτη 20/10/2016 με την Πρόεδρο του ΔΙΚΤΥΟΥ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη κα Άννα Διαμαντοπούλου. Η συνάντηση αφορούσε την διοργάνωση της ετήσιας εκδήλωσης του Δικτύου με τον ευρωπαϊκό οργανισμό FEPS (Forum of European Progressive Studies).

Συζητήθηκε επίσης, το θέμα των εξελίξεων στον προοδευτικό χώρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η ανάγκη να προχωρήσουν οι διαδικασίες για δημιουργία στην Ελλάδα,  ενός αυτόνομου, ενιαίου και ισχυρού φορέα στο χώρο αυτό. Ενός φορέα που θα κινητοποιήσει ευρύτερες δυνάμεις και θα θέσει την πολιτική ατζέντα που έχει σήμερα ανάγκη ο τόπος.

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια