Ανακοίνωση για το προσφυγικό και το θέμα Μουζάλα

Μέσα στην κρίση του προσφυγικού, το τελευταίο θέμα που θα έπρεπε να είναι στο κέντρο της δημόσιας συζήτησης είναι το πώς αποκάλεσε ο κ.Μουζάλας την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία  της Μακεδονίας, λάθος για το οποίο άλλωστε ζήτησε συγνώμη
Οι πρωτοστάτες στην όξυνση και διαιώνιση του προβλήματος δεν μπορεί να συνεχίζουν να καλλιεργούν τον εθνικιστικό παροξυσμό και να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα της χώρας.  
Όλοι οι φορείς (πολιτικά κόμματα, τοπική αυτοδιοίκηση, κρατικές αρχές, συλλογικοί φορείς) θα πρέπει να αντιμετωπίσουν, με θετικές προτάσεις, το προσφυγικό πρόβλημα, αξιοποιώντας την θετική διάθεση της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών να συμπαρασταθούν έμπρακτα στους πρόσφυγες.
Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Comment
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Καρακατσάνης Γιώργος
8 years ago

16.3.16. Oχι στην τοποθέτηση Π.Καμένου για το θέμα Ι.Μουζάλα. Ηταν πολιτικό λάθος η διατύπωση ” Μακεδονία “. Η ευθύνη απόφασης είναι στον Πρωθυπουργό. Γ.Κ