Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΝ “ΚΙΝΗΣΕΩΝ” ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Χιλιάδες πολίτες, εθελοντές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έστειλαν όλοι #mazi μήνυμα ενότητας και προοπτικής για όλους τους πολίτες.

Η πλατιά πλειοψηφία τους συμπαρατάχτηκε και εμπιστεύθηκε το Νίκο Ανδρουλάκη ως το νέο πρόεδρο στο Κίνημα Αλλαγής. Του εύχομαι συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο νέο έργο του!

Όλοι μας συμμετείχαμε σε έναν αγώνα, με έντονα τα χαρακτηριστικά της αυτοοργάνωσης και της ανιδιοτέλειας, με έντονα τα γνωρίσματα της ατομικής και συλλογικής πρωτοβουλίας, με πνεύμα ανοιχτό, δημιουργικό και καινοτόμο.

Η παρουσία και ο αγώνας όλων όσοι μοιρασθήκαμε το ίδιο κοινό όραμα, σταθήκαμε μαζί, αλληλέγγυοι, συμμαχητές σ΄ αυτή την πορεία δεν τελειώνει αυτή την Κυριακή. Τώρα μόλις αρχίζει.

Οι σύγχρονες ιδέες μας, η αντίληψη υπέρβασης του παλιού, του διχαστικού και του οριακού, οι θέσεις μας για μια νέα, ενιαία, μεγάλη Προοδευτική Παράταξη με ενότητα, πρόγραμμα αλλαγών, σχέδιο ανάπτυξης και δικαιοσύνης έχουν όπως διαπιστώνεται και από το εκλογικό ποσοστό, ισχυρή πλειοψηφία, και εκτιμούμε ότι θα γίνουν πλειοψηφικές και μέσα στην ελληνική κοινωνία.

Το πλειοψηφικό αυτό ρεύμα που του δόθηκε η ευκαιρία και η δυνατότητα να εκδηλωθεί μέσα από το πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη είναι βαθύ και δυναμικό, πραγματικά αναγεννητικό και ουσιαστικά ανανεωτικό, δημιουργικό και πρωτοποριακό. Φέρνει και έχει ένα άλλον αέρα, στις πόλεις και στην ύπαιθρο, στους χώρους εργασίας και παραγωγής, στους τόπους μόρφωσης, δράσης και έρευνας. Το ρεύμα αυτό μπορεί να μετασχηματίσει θετικά και αποτελεσματικά τον ευρύ δημοκρατικό χώρο, καθιστώντας -τον πλειοψηφία και δίνοντας -του νικηφόρα προοπτική.

Για να είναι όλα αυτά ζωντανά και επίκαιρα, για να λειτουργούν παντού υπεύθυνα και δημιουργικά, θα είμαστε ενεργητικά παρόντες και αύριο, και μεθαύριο, και διαρκώς. Εμμένουμε στο πολιτικό συμβόλαιο που από το 2015 έχει υπογραφεί για ένα πλατύ και ισχυρό κόμμα της Κεντροαριστεράς το οποίο μαζί με το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ενώνει και άλλες δυνάμεις της ευρύτερης Σοσιαλδημοκρατίας, του μεταρρυθμιστικού κέντρου, του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της ανανεωτικής αριστεράς και της πολιτικής οικολογίας.

Η νέα, ενιαία, μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρώσει το δρομολόγιό της για τον προοδευτικό κόσμο και την Πατρίδα !

Είμαστε, όλοι μαζί, σύμμαχοι για την ιδεολογική και πολιτική ανάκαμψη της μεγάλης σοσιαλδημοκρατικής οικογένειας και τη μετατροπή της σε δύναμη εξουσίας.

Η ελληνική κοινωνία μπορεί ξανά να ελπίζει …

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια