Έφυγε από κοντά μας η Φανή Αγορίτσα – μέλος της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία

Σε ηλικία 55 ετών έφυγε από κοντά μας η Φανή Αγορίτσα, μέλος της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής των «Κινήσεων» επί σειρά ετών. Η Φανή Αγορίτσα ήταν φιλόλογος εργαζόταν ως εκπαιδευτικός, είχε συγγραφική δραστηριότητα και δραστηριοποιήθηκε ενεργά με τα κοινά.

Έχει γράψει δύο βιβλία: “Το Συντακτικό της Αρχαίας Ελληνικής” και “Κριτήρια Αξιολόγησης στην Έκφραση – Έκθεση της Γ’ Λυκείου”.

Υπήρξε το 2014 υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λαρισαίων με τον συνδυασμό του πρώην υπουργού Έκτορα Νασιώκα, καθώς και υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές του 2019. Διετέλεσε και μέλος σε γραμματεία τομέα πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής ως εκπρόσωπος των «Κινήσεων».

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τους γονείς της, τον αδελφό της, τη νύφη της και ανίψια. Η κηδεία της Φανής μας θα γίνει σήμερα στις 3.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Λάρισας.

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια