Aποχαιρετούμε την Φώφη Γεννηματά με ανείπωτη θλίψη

Οι «Κινήσεις» συνδέθηκαν μαζί της στον δύσκολο αγώνα για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς από το 2015 μέσα από την Δημοκρατική Συμπαράταξη και μετά με το Κίνημα Αλλαγής.

Μοιραστήκαμε τις ίδιες ελπίδες για τις ιδέες του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και των πολιτικών που αποτελούν για εμάς τον ακρογωνιαίο λίθο της πολιτικής μας. Της πολιτικής της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας. Περπατήσαμε μαζί στους ίδιους δρόμους, στις ίδιες ανηφόρες, έχοντας και διαφορετικές απόψεις για το δρόμο που θα ακολουθήσουμε.

Η Φώφη Γεννηματά, πάλευε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι την τελευταία στιγμή με απίστευτη γενναιότητα για την Παράταξη, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε. Της οφείλουμε σεβασμό. Να εμπνευστούμε από την αξιοπρέπεια και τη σοβαρότητα που έδειξε η ίδια στη ζωή και την πολιτική της διαδρομή.

Η Γεννηματά θα είναι για πάντα μέσα στις καρδιές όλων των  απλών προοδευτικών πολιτών, όλων εκείνων πού ονειρεύονται μια κοινωνία ελευθερίας, δημοκρατίας  και αλληλεγγύης. Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Ανδρέα, την Αιμιλία, τον Γιώργο και την Κατερίνα.

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια