Οι “Κινήσεις” στηρίζουν Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών στις εκλογές του ΤΕΕ

%cf%84%ce%b5%ce%b5-%cf%84%ce%b5%ce%b5

Στις 20 Νοεμβρίου καλούνται οι μηχανικοί να εκλέξουν τα νέα όργανα διοίκησης του Τ.Ε.Ε., σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο. Σε μια δύσκολη συγκυρία, όπου όλοι βιώνουμε τις συνέπειες της οικονομικής συρρίκνωσης της χώρας και της κοινωνικοπολιτικής αστάθειας, τα όποια προβλήματα επαγγελματικά και προσωπικά μεγεθύνονται.

Οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία επιδιώκοντας να ακολουθηθούν περισσότερα και πιο γρήγορα βήματα, ως προς την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών σύγκλισης για την προγραμματική και οργανωτική ανανέωση και ενότητα των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας,  στις επικείμενες εκλογές του ΤΕΕ συμμετέχουν και στηρίζουν τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών.

Στα Ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών μετέχουν από την Συντονιστική Επιτροπή των “Κινήσεων” οι : Γιακουμής Ιάκωβος – Κυκλάδες,  Δημήτρης Μερεντίτης – Αττική και Σεβαστιάδης Χρήστος – Κεντρική Μακεδονία.

Οι Κινήσεις θα συνεχίσουμε να συμβάλουμε σε όλα τα επίπεδα, συμμετέχοντας ενεργά στην λειτουργία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μαζί με όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια, τερματίζοντας έτσι μια μακρά περίοδο κατακερματισμού και συρρίκνωσης του προοδευτικού δημοκρατικού χώρου.

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια