Τι απαντά το Ποτάμι για την απουσία Σταύρου από το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Meeting between the leader of the To Potami political party Stavros Theodorakis, with the leader of PASOK-Democratic Alliance, Fofi Genimata, in Athens, on March 31, 2016 / ????????? ??? ?????????? ??? ???????? ??????? ????????? ?? ??? ?????????? ??? ?????-??????????? ??????????? ???? ?????????,???? ?????, ???? 31 ???????, 2016Με αιχμές για ορισμένους, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, που πιστεύουν ότι με διαρροές και ψιθύρους θα κάνουν πολιτική απάντησε το Ποτάμι για την απουσία του Σταύρου Θεοδωράκη από τη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να παραστεί την ίδια ώρα στο συνέδριο της Δράσης.

«Διευκρινίζουμε λοιπόν. Ο επικεφαλής του Ποταμιού δεν κλήθηκε ποτέ να μιλήσει ή να χαιρετίσει στη συνδιάσκεψη όπως προφανώς δεν κλήθηκε και κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός. Αντιθέτως η πρόσκληση να μιλήσει στο συνέδριο της Δράσης είχε γίνει εδώ και αρκετές εβδομάδες και η αποδοχή της ήταν γνωστή στον Τύπο από τις αρχές του μήνα».

 

Πηγή: http://www.huffingtonpost.gr

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια