Εκδηλώσεις στη Δροσιά και την Παλλήνη

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (14 και 15 Μαΐου 2016 στο ΣΕΦ), πραγματοποιήθηκαν δύο περιφερειακές εκδηλώσεις,

SAM_2997-2

στη Δροσιά (7/5/2016 με ομιλητή και ομιλήτριες την Έφη Χαλάτση –ΠΑΣΟΚ- , την Σόνια Τσιτήλου –ΔΗΜΑΡ- και τον Κώστα Διαμαντή –Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία-) και

 

 

 

 

 

SAM_3002-2

την Παλλήνη (8/5/2016 με ομιλητές τους Δημήτρη Λιντζέρη –ΠΑΣΟΚ-, Γιώργο Μπολμπασάκο –ΔΗΜΑΡ- και Κώστα Διαμαντή –Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία-)

 

 

 

 

Στις εκδηλώσεις αυτές αναπτύχθηκε ουσιαστικός διάλογος, με τον προβληματισμό να κινείται γύρω από αυτά που πρέπει να προταχτούν από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ως μια νέα πρόταση προς τον ελληνικό λαό. Το κλίμα διαμορφώνεται υπέρ ενός προγράμματος μεταρρυθμίσεων στην οικονομία και το κράτος, προς την ανάπτυξη τόσο της οικονομίας, όσο και του κοινωνικού κράτους και της κοινωνικής προστασίας. Μεταρρυθμίσεων, που θα αφήσουν πίσω το παρελθόν και αυτά που μας ταλαιπωρούν ως χώρα, χωρίς όμως να διαγράφουν την ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης και τα κοινωνικά της επιτεύγματα . Οι συμμετέχοντας έδειξαν το ενδιαφέρον να συμμετέχουν στη διαμόρφωση αυτού του προγράμματος, αλλά έθεσαν και ως πρωτεύουσα την ανάγκη να πεισθεί η κοινωνία και κυρίως οι νέοι, να ακούσει αυτές τις θέσεις και να συμβάλει στη διαμόρφωσή τους.

 

 

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια