Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαΐου

 

ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡH Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου.

Η συνδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου 14 Μαΐου στην αίθουσα  Μελίνα Μερκούρη στο ΣΕΦ, με τις ομιλίες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, του  προέδρου της ΔΗΜΑΡ  Θανάση Θεοχαρόπουλου και του εκπροσώπου των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία Γιάννη Τούντα.

Αμέσως μετά το σώμα της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης θα συνεδριάσει σε 7 workshop για να διαμορφώσει τις προγραμματικές θέσεις της Συμπαράταξης. Οι επτά θεματικές ενότητες είναι Οικονομία, Κράτος-Αυτοδιοίκηση, Παιδεία, Ευρώπη, Κοινωνικό Κράτος, Πολιτικό Σύστημα και Περιβάλλον- Ποιότητα ζωής.

Την Κυριακή 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν πεντάλεπτες απολογιστικές ομιλίες από τα μέλη των workshop και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την δευτερολογία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά.

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Comment
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Υποστηρίζω με θέρμη το εγχείρημα.
Αγωνιώ να δημιουργηθεί ο νέος φορέας πολιτικής παρέμβασης του σοσιαλισμού, της δημοκρατίας, του κοινωνικού φιλελευθερισμού, του ευρωπαϊκού φεντεραλισμού ώστε να συμμετέχω με τις ταπεινές δυνάμεις μου στην οργανωτική ανασύνταξη του δημοκρατικού, προοδευτικού, ευρωπαϊκού μετώπου.
Δεν με απασχολεί σε αυτή τη φάση το ιδεολογικοπολιτικοθεωρητικογεωγραφικό… πλαίσιο της ταυτότητας του νέου φορέα, καλύπτομαι πλήρως από τις έως τώρα τοποθετήσεις της ηγεσίας.
Επείγει η συσπείρωση της βάσης!
Εκεί παραμένουμε σχεδόν ανύπαρκτοι!
Οι κινήσεις ηγετικών ελίτ χωρίς δημοκρατική παράλληλη επιβεβαίωση της βάσης, χωρίς την ενεργή συμμετοχή της ανοιχτής κοινωνίας για τη δημοκρατική επιβεβαίωση ορθότητας της κατεύθυνσης, παράγει νέες αντιπολιτικές τοξίνες, ειδικά μάλιστα σε περίοδο αμφισβήτησης της αντιπροσωπευτικών θεσμών της κοινοβουλευτικής πολιτικής και των κομματικών ιεραρχιών της περασμένης 40ετίας.
Στο ένα τρίτο ψηφοφόρων που απέχουν της πολιτικής, στο μισό του εκλογικού σώματος που εκφράζουν συμπάθεια στα αντιπολιτικά μορφώματα του λαϊκισμού, οφείλουμε να δώσουμε άμεσα υπόσταση με κινηματική οργάνωση της βάσης.
Αναμένω τις επόμενες φάσεις υλοποίησης της επιθυμητής σύνθεσης της ελλαδικής κεντροαριστεράς και όσμωσης με την ευρωπαϊκή οικογένεια από τη βάση όπου και θα συμμετέχω ενεργά.
Εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες ταυτοποίησης του νέου φορέα.