ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ακολουθεί η απόφαση που λήφθηκε στην συνεδρίαση της Συντονιστικής Γραμματείας των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία που έλαβε χώρα στις 22-01-2019.

  • Παραμένουν σε ισχύ και μας δεσμεύουν οι βασικές πολιτικές αρχές και θέσεις που αποφασίσαμε στην 3η Συνδιάσκεψη μας, έως τις επόμενες εθνικές εκλογές.
  • Συνέχιση της πορείας των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία με ρόλο ενεργό, αυτόνομο, ως ο φορέας μιας νέας πολιτικής κουλτούρας.
  • Συνέχιση της συμμετοχής των “Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία” στο “Κίνημα Αλλαγής”, με ταυτόχρονη επαφή με το σύνολο των δυνάμεων και σχημάτων που εκφράζουν την κεντροαριστερά, το προοδευτικό μεταρρυθμιστικό κέντρο, την πολιτική οικολογία και των αριστερών της ανανέωσης, στοχεύοντας στην υπέρβαση των διαφορών και της οργανωτικής πολύ-κατάτμησης στην προοπτική σύγκλισης όλων των δυνάμεων του ενδιάμεσου χώρου.
  • Ενδυνάμωση της δημόσιας παρουσίας μας και υλοποίηση του εγκεκριμένου προγραμματισμού μας. (30/1 Δημόσια εκδήλωση για τα Επαγγελματικά Δικαιώματα,- Δημόσια παρέμβαση με ανακοίνωση για την Γ/βαθμια εκπαίδευση (Πανεπιστήμια-ΤΕΙ) και τον τρόπο επιλογής των Γενικών-Ειδικών Γραμματέων, Φεβρουάριο το πολιτικό εργαστήρι για τη δημόσια διοίκηση, Το Μάρτιο η εκδήλωση με θέμα Σοσιαλδημοκρατία 3.0, Παρουσίαση των θέσεων μας για τη νεανική επιχειρηματικότητα ).

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια