Σε καλωσορίζουμε στο Κίνημα Αλλαγής

Όσοι ψηφίσαν και έχουν εγγραφεί ως μέλη στις εκλογές για ανάδειξη επικεφαλής στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, θα λάβουν email ή/και SMS. Όσοι δεν είναι μέλη και θέλουν να εγγραφούν, μπορούν να εγγραφούν έως τις 22/2 στην σελίδα Κίνημα Αλλαγής Χώρος Μελών.

Σε καλωσορίζουμε στο Κίνημα Αλλαγής. Ανασυγκροτούμε τον πολιτικό μας χώρο. Έχουμε ζωτική ανάγκη τη γνώμη, τον κόπο, τη δράση σου. Η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα. Δεν θα γίνει χωρίς εσένα, χωρίς εμάς. Ο κόσμος του 20 ου αιώνα πέρασε. Τώρα ανακαλύπτουμε ένα καινούργιο μέλλον. Θέλουμε να είναι και δικό μας, με τη σφραγίδα και τη συμμετοχή μας. Πιστεύουμε στην Πολιτική, προσπαθούμε να την αλλάξουμε.

Πιστεύουμε στην ανοιχτή, υπεύθυνη διαβούλευση του διαδικτύου. Αποζητούμε μια νέα παιδεία επικοινωνίας που προωθεί δεν επιβάλλει. Που συνθέτει και δεν αποκλείει, χτίζει τη συλλογική γνώση από κάτω προς τα πάνω. Κάθε ένας, κάθε μία που έρχεται κοντά μας δεν είναι ένας και μία. Εδώ πολλαπλασιάζει τη δύναμη, φέρνει πιο κοντά το στόχο: Βοηθά να πάρουμε μαζί στα χέρια μας, όλη την κοινή μας νέα ζωή.

 

http://members.kinimaallagis.gr/

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια