Συναντήσεις των εκπροσώπων των «Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία» με τους δύο υποψήφιους του β΄ γύρου

Οι εκπρόσωποι των “Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία” Ν. Διακουλάκης και Γ. Τούντας πραγματοποίησαν συναντήσεις με τους Φ. Γεννηματά και Ν. Ανδρουλάκη ύστερα από πρόσκλησή τους, εν όψη του β΄ γύρου των εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου προοδευτικού φορέα.

Κατά τις συναντήσεις, κοινή ήταν η άποψη για το ιδιαίτερα σημαντικό επίτευγμα της πολύ μεγάλης συμμετοχής στις κάλπες κατά τον α΄ γύρο. Επίσης, ότι η διεύρυνση του εγχειρήματος με τη συμμετοχή νέων δυνάμεων και υποψηφίων όπως ο Γ. Καμίνης και ο Στ. Θεοδωράκης που συγκέντρωσαν άνω των 50 χιλ ψήφων είναι καθοριστική για τη σηματοδότηση του νέου φορέα, ως πράγματι νέου και ενιαίου.

Συμφωνήθηκε η ανάγκη διατήρησης της δυναμικής που δημιουργήθηκε με παρότρυνση για μαζική συμμετοχή και κατά το β΄ γύρο, αλλά και στη διασφάλιση της συλλογικότητας μετά την εκλογή της νέας ηγεσίας και της γρήγορης σύγκλησης του Ιδρυτικού Συνεδρίου.

Οι εκπρόσωποι των «Κινήσεων Πολιτών» παρουσίασαν τις θέσεις τους για την άμεση συγκρότηση Πολιτικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή εκπροσώπων των πολιτικών φορέων-συνιστωσών του εγχειρήματος και των βασικών υποψηφίων για την ηγεσία. Το Πολιτικό Συμβούλιο θα έχει την πολιτική ευθύνη εκπροσώπησης και λειτουργίας της παράταξης μέχρι το Ιδρυτικό Συνέδριο, αλλά και την μέριμνα για την πραγματοποίηση του Συνεδρίου, σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας υπό τον καθηγητή κ. Ν. Αλιβιζάτο που συνέβαλε καθοριστικά στην άψογη διεξαγωγή του πρώτου γύρου των εκλογών.

Οι «Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία» θα συνεχίσουν να εργάζονται με επιμονή για την επίτευξη του τελικού στόχου που είναι η δημιουργία του νέου, ενιαίου πολυτασικού κόμματος της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 2017

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια