Η Επιτροπή Αλιβιζάτου για την ανάδειξη του ηγέτη του νέου ενιαίου κόμματος της Κεντροαριστεράς


Τα μέλη της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας που θα αναλάβουν την διεξαγωγή της ψηφοφορίας του προσεχούς φθινοπώρου για την ανάδειξη του ηγέτη του νέου ενιαίου κόμματος της Κεντροαριστεράς ανακοίνωσε ο καθηγητής Ν.Κ.Αλιβιζάτος.

Ο καθηγητής Ν.Κ. Αλιβιζάτος ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του με τους ενδιαφερόμενους για την ανάδειξη του ηγέτη του νέου ενιαίου κόμματος της Κεντροαριστεράς.

Εν όψει των προτάσεων που του υποβλήθηκαν, ο κ. Αλιβιζάτος και Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας της οποίας προεδρεύει θα διατυπώσουν τους κανόνες που θα εγγυηθούν την ίση μεταχείριση των υποψηφίων κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, καθώς και την άψογη διεξαγωγή της ψηφοφορίας εντός του προσεχούς φθινοπώρου, με ευθύνη της Επιτροπής. Οι κανόνες θα δοθούν στη δημοσιότητα την 1η Σεπτεμβρίου 2017.

Τον αρχικό πυρήνα της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας αποτελούν οι κκ.:

Νίκος Κ. Αλιβιζάτος, ομ. καθηγητής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος
Πάνος Αναστασιάδης, καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης
Τάκης Αναστόπουλος, διευθυντής ε.τ. τηςΕυρωπαϊκής Επιτροπής
Αντώνης Βγόντζας, Δικηγόρος
Μανώλης Βελεγράκης, Δικηγόρος
Θεόδωρος Καρούνος, ερευνητής ΕΜΠ
Νίκος Μπίστης, τ. Υφυπουργός
Λίνα Παπαδοπούλου, αν. καθηγήτρια ΑΠΘ
Σπυρ. Πρεσβεία, τ. αντεισαγγελεύς Εφετών
Δημ. Ρέππας, τ. Υπουργός
Πέτρος Σφηκάκης, Μηχανικός
Γιώργος Σωτηρέλης, καθηγητής ΕΚΠΑ

Η σύνθεση της Επιτροπής θα συμπληρωθεί με τη συμμετοχή εκπροσώπων των υποψηφίων και με προσωπικότητες ευρύτερης αποδοχής στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

 

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια