Τα ονόματα των στελεχών των «Κινήσεων» που θα συμμετάσχουν στο νέο Κεντρικό Συμβούλιο της ΔΗΣΥ

Οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, επέλεξαν τα μέλη τους που θα συμμετέχουν στο νέο 70μελές Κεντρικό Συμβούλιο (ΚΣ) της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Για την επίτευξη του αποτελέσματος χρησιμοποιήθηκε η «Ψηφιακή Κάλπη Ζευς» (https://zeus.grnet.gr/zeus/)  που είναι ένα πληροφοριακό σύστημα για την αδιάβλητη διεξαγωγή ψηφοφοριών με αμιγώς ηλεκτρονικό τρόπο.

Στη διαδικασία της ψηφοφορίας συμμετείχε το 96,55% των μελών του εκλογικού σώματος και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής που επελέγησαν για να συμμετάσχουν είναι οι  Χάλαρης Μιχάλης, Καρούνος Θόδωρος, Ζαχμανίδου Ίρις Ελένη, Εδιάρογλου Χριστόφορος & Ρίσβας Γρηγόρης.

Στο νέο κεντρικό όργανο της ΔΗΣΥ θα συμμετέχουν 8 εκπρόσωποι των «Κινήσεων» οπότε μαζί με τα ανωτέρω  μέλη είναι και  οι τρεις επικεφαλής των κινήσεων που επελέγησαν από την πανελλαδική συνδιάσκεψη μας τον προηγούμενο Μάιο, Διακουλάκης Ν., Ιωακειμίδης Τ. & Τούντας Γ.

Στόχος της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη μας πανελλαδικά διασπορά να συμμετέχουν στις δημοκρατικές διαδικασίες. Με αυτόν το τρόπο προωθείται η ισότιμη συμμετοχή όλων στις εκλογικές διαδικασίες.

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια