ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΗΣΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, Σπάρτη, 13 Μαρτίου 2017

 

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 και ώρα 7.00΄ μ. μ., στη Σπάρτη, σε αίθουσα του ξενοδοχείου « Μανιάτης », πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη διευρυμένη  Ολομέλεια του Νομαρχιακού Συντονιστικού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λακωνίας, ( ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – ΚΙΔΗΣΟ –  Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία ),  με τη συμμετοχή στελεχών από τις συλλογικότητες που απαρτίζουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Με κύριο στόχο την παραπέρα εμβάθυνση της ανασυγκρότησης του κεντροαριστερού χώρου τα θέματα που απασχόλησαν την Ολομέλεια ήταν :

Α) Ο πολιτικός σχεδιασμός και ο συντονισμός για την υλοποίηση πολιτικών δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΗ.ΣΥ. σε όλους τους Δήμους της Λακωνίας και

Β)  Η ανάδειξη επίκαιρων ζητημάτων που απασχολούν τη λακωνική κοινωνία και η επεξεργασία τεκμηριωμένων προτάσεων πολιτικής για την τοπική οικονομία, την αυτοδιοίκηση, τις κοινωνικές υπηρεσίες, την παιδεία και την υγεία.

Τον πολιτικό σχεδιασμό και τις προτάσεις πολιτικής, στελέχη του Νομαρχιακού Συμβουλίου θα τα συζητήσουν σε ανοιχτές συναντήσεις μελών και υποστηρικτών της ΔΗΣΥ σε όλους τους Δήμους της Λακωνίας.

 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΔΗΣΥ)

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

 

 

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια