Ενωτικό μήνυμα των «Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία» & των «Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς» του Σπύρου Λυκούδη

                     

Οι “Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία» που αποτελούν μέρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και οι «Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς» οργάνωσαν κοινή εκδήλωση την Τετάρτη 8/2/2017, με θέμα “Η προοδευτική παράταξη σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει μέλλον, αν κοιτάξει στο μέλλον” με κεντρικούς ομιλητές τον Τάκη Ιωακειμίδη και τον Σπύρο Λυκούδη.

Το ενωτικό μήνυμα που έστειλαν απευθύνεται σε όλες τις δυνάμεις του χώρου. Σε όλους όσοι διακατέχονται από την αγωνία για το μέλλον της χώρας. Πιστεύουν στην ανάγκη ενότητας, ανανέωσης και της διατύπωσης σύγχρονου ευρωπαϊκού και μεταρρυθμιστικού λόγου για το σήμερα και για το αύριο της Προοδευτικής Παράταξης. Θέλουν να συμβάλουν στη συνδιαμόρφωση των συνθηκών που θα ανοίξουν το δρόμο για τη δημιουργία του νέου, ισχυρού, ενιαίου, ανανεωμένου φορέα της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης. Με διαφανείς, δημοκρατικές διαδικασίες, ισότιμα, με αλληλοσεβασμό, χωρίς περιχαρακώσεις και ηγεμονισμούς, γιατί κανένας δεν περισσεύει. Αυτά αποτελούν κοινές θέσεις και των δύο Κινήσεων.

Εκτός των ομιλητών στη συζήτηση που συντόνισε ο Ηλίας Κανέλλης απηύθηναν ερωτήσεις στους ομιλητές οι δημοσιογράφοι Παντελής Καψής και Αγγελική Σπανού. Σύντομες παρεμβάσεις έκαναν και, οι : Ν. Μπιστης, Α. Διαμαντοπούλου, Α. Δρέττα, Γ. Τούντας, Π. Αθανασόπουλος και άλλοι.

Ο ενωτικός χαρακτήρας της εκδήλωσης έφερε στην αίθουσα του Gazarte πλήθος κόσμου. Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι:

Σταύρος Θεοδωράκης, Γιάννη Μανιάτης, Τάσος Δαρτσινός, Γιώργος Σιακαντάρης, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Φλωρίδης,  Νικος Διακουλάκηςς, Γιάννης Τουντας, Νίκος Χριστοδουλάκης, Κώστας Σπηλιόπουλος, Πέτρος Κουναλάκης, Γιάνης Μεϊμάρογλου, Δημήτρης Τσιόρδας, Γιώργος Κοττανίδης, Νίκος Μπίστης, Βασίλης Πουλαντζάς, Γιάννης Χατζηγώγας,  Κώστας Παττακός, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια