Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συντονιστικού ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%cf%83%cf%85%ce%bcΣυνεδρίασε στις 24/10/2016 το Περιφερειακό Συντονιστικό Συμβούλιο Θεσσαλίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στo πλαίσιο των οργανωτικών αποφάσεων του Κεντρικού Συντονιστικού Συμβουλίου.

Το συγκεκριμένο όργανο ορίσθηκε με απόφαση του Κεντρικού Συντονιστικού Συμβουλίου και αποτελείται από τους: Αναστασίου Θεόφιλο, Αγορίτσα Φανή, Αλατά Λεωνίδα, Αλεξάκο Φώτη, Καπράνα Γιώργο, Καραμπάτσα Κώστα, Καρκανιά Γιώργο, Κασοπούλου Λώρεν, Κόσσυβα Κατερίνα, Λαμπρινίδη Φώτη, Λουφόπουλο Δημήτρη, Νοτόπουλο Βαγγέλη, Νταγιάννη Αιμίλιο, Οικονόμου Νατάσσα, Πασχόπουλο Γιώργο, Πάτρα Παναγιώτη, Τασσοπούλου Κατερίνα, Τσαλαπόρτα Κώστα, Ψύρρα Θωμά.

Μετά από συζήτηση που έγινε σε εξαιρετικά ενωτικό και δημιουργικό κλίμα, το Περιφερειακό Συντονιστικό Συμβούλιο Θεσσαλίας της ΔΗ.ΣΥ. κατέληξε ομόφωνα στα παρακάτω:
• Η δημιουργία ενός αυτόνομου, ενιαίου και ισχυρού φορέα της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας που θα λειτουργήσει ως τρίτος ενδιάμεσος πόλος ανάμεσα σε Σύριζα και ΝΔ, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επιβίωση της Δημοκρατικής Παράταξης και της Χώρας.
• Είναι απαραίτητη η διεύρυνση της ΔΗ.ΣΥ. με όσους αποδέχονται το πολιτικό πλαίσιο που έχουμε θέσει, χωρίς αποκλεισμούς.
• Πρέπει το ταχύτερο δυνατό να οδηγηθούμε σε Συνέδριο διότι υπάρχει ο κίνδυνος να μας προλάβουν οι πολιτικές εξελίξεις.
• Άμεση εφαρμογή της απόφασης του Κεντρικού Συμβουλίου (4/10/16) για:
– Ενεργοποίηση Νομαρχιακών Συντονιστικών οργάνων σε κάθε περιφερειακή ενότητα και συγκρότηση πυρήνων της της ΔΗ.ΣΥ. σε δημοτικό και κλαδικό επίπεδο, ώστε το εγχείρημα να αποκτήσει επαφή με την κοινωνία και να οδηγηθούμε στο συνέδριο με δυναμική συμμετοχής της βάσης.
– Διοργάνωση θεματικών περιφερειακών εκδηλώσεων στο τρίπτυχο ανάπτυξη, καθημερινότητα και κοινωνική προστασία.

Στη συνεδρίαση συμμετείχε και ο Νίκος Διακουλάκης που είναι ο σύνδεσμος του Κεντρικού με το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας της ΔΗ.ΣΥ.  Στο τέλος δε της συνεδρίασης ορίστηκε πενταμελής Γραμματεία για την καλύτερη λειτουργία και το συντονισμό των εργασιών του οργάνου.

 

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια