Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Σοσιαλδημοκρατία

cropped-header_low_july3ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Σοσιαλδημοκρατία

Οι Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία θα επικροτούσαν την μετατόπιση του ΣΥΡΙΖΑ προς την πολιτική  κατεύθυνση, το αξιακό ήθος και τα δημοκρατικά ιδεώδη της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας. Δυστυχώς διαπιστώνουμε ακριβώς το αντίθετο. Κινείται με πράξεις και λόγο βαθύτερα προς τον εθνολαΐκισμό και αντιευρωπαϊσμό, ενώ καταφεύγει σε πρακτικές που πλήττουν το περιεχόμενο των δημοκρατικών αξιών, κράτους δικαίου, πλουραλισμού, ελευθερίας  της έκφρασης. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Ευρωπαϊκό Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα και η καθημερινή του συμπεριφορά δείχνει ότι ούτε θέλει ούτε μπορεί να γίνει. Οι κίβδηλες στιγμιαίες μεταμφιέσεις του για εξωτερική κατανάλωση κυρίως αλλά και για την ενίσχυση της εκλογικής του βάσης δεν θα πρέπει να παραπλανούν κανένα.

Επιτακτικά αναγκαίο είναι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας στο χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας να  κατανοήσουν την πραγματικότητα αυτή. Η ενίσχυση της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας είναι αναγκαία αλλά όχι με κίβδηλα υλικά.

Αθήνα, 29 Αυγούστου 2016

Γραφείο Τύπου

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια