ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΝΤΑ: Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ

Tountas

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΛΩΣΗ  ΓΙΑΝΝΗ  ΤΟΥΝΤΑ: Ο  ΚΥΒΟΣ  ΕΡΡΙΦΘΗ

Ως συντονιστής της σημερινής συνέντευξης τύπου της Επιτροπής Θέσεων και Διαλόγου για τις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις και ως συμπρόεδρος των εργασιών της μαζί με τον Γιάννη Μεϊμάρογλου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα 28 μέλη της Επιτροπής για την ιδιαίτερα γόνιμη συνεργασία που είχαμε σε ένα εξαιρετικό κλίμα σύμπνοιας, καθώς και τα πολλά καταξιωμένα στελέχη που συμμετείχαν στα 10 επιμέρους workshops, γιατί χάρις σε όλους αυτούς πραγματοποιήθηκε ένα πολύ μεγάλο βήμα για τη δημιουργία του νέου ενιαίου προοδευτικού φορέα.

Η ύπαρξη ενός κοινού πολιτικού πλαισίου προγραμματικών θέσεων, καθώς και η πρόθεση των επικεφαλείς του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και της ΔΗΜΑΡ να είναι υποψήφιοι για την εκλογή της ηγεσίας του νέου φορέα, καθιστούν πλέον δεδομένη την επίτευξη της ενότητας της Προοδευτικής Παράταξης, η οποία θα ολοκληρωθεί με βάση τον οδικό χάρτη που θα συνδιαμορφώσουν τις προσεχείς μέρες οι ηγεσίες των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν στο εγχείρημα.

Αθήνα 21/7/2016

Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια