ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΞΕΚΙΝΑΜΕ

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 19 Απριλίου, η 1η συνεδρίαση της «Επιτροπής Διαλόγου και Θέσεων για Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις». Σε κλίμα αισιοδοξίας για την επιτυχία της προσπάθειας, τα μέλη της Επιτροπής στη διάρκεια των τοποθετήσεων τους τόνισαν ότι παρά την διαφορετική πολιτική προέλευσή τους, τους ενώνει η πεποίθηση ότι είναι ανάγκη να διαμορφωθεί εντός διμήνου και με συμμετοχή όσο το δυνατόν ευρύτερων δυνάμεων από την κοινωνία, ένα σύγχρονο προγραμματικό πλαίσιο που θα δίνει απαντήσεις στις αγωνίες των πολιτών. Τα μέλη της Επιτροπής κατέληξαν σε κείμενο ανακοίνωσης που περιγράφει το πλαίσιο εργασιών της. Για την καλύτερη λειτουργία, συγκροτήθηκαν επιμέρους θεματικές ομάδες. Τις εργασίες θα συντονίζει 7μελής Γραμματεία από τους: Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη, Γιάννη Δατσέρη, Θεόδωρο Μαργαρίτη, Γιάννη Μεϊμάρογλου, Γιάννη Τσαμουργκέλη, Δημήτρη Τσιόδρα, Γιάννη Τούντα.
Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίστηκε για την Πέμπτη 5 Μαΐου. Στο ενδιάμεσο θα συνεδριάσει η Γραμματεία και θα ξεκινήσει η εργασία των θεματικών ομάδων.
 
Αθήνα, 20 Απριλίου 2016
Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια