Κ.Σημίτης: «Παράλογη και δίχως έρμα Αριστερά» ο ΣΥΡΙΖΑ

simitis_2_2016 Ο πρώην Πρωθυπουργός επεσήμανε στο συνέδριο του Ποταμιού την ανάγκη ενός ισχυρού πόλου ανάμεσα στη Δεξιά και στο κυβερνών κόμμα
 
«Τούτη την κρίσιμη στιγμή οφείλω να αναδείξω εδώ αυτό που θεωρώ αναγκαίο για την κοινωνία μας. Για να υπάρξει ορθολογισμός και να μην συνεχιστούν οι περιπέτειες εκείνων που μας κυβερνούν. Για να μας κυβερνούν πρόσωπα που έχουν γνώση και κατεύθυνση. Να μη μας κυβερνούν πρόσωπα ανόητα που θεωρούν ότι από εδώ από την Ελλάδα μπορούν να αλλάξουν το καθεστώς της ΕΕ. Γι’ αυτό χρειάζεται και ένας ισχυρός πόλος ανάμεσα στη Δεξιά και την παράλογη και δίχως έρμα Αριστερά».
Πρέπει να συμμετάσχετε κι εσείς, είπε στο Ποτάμι, που ξεκινήσατε ένα αξιόλογο πείραμα. «Πρέπει να πιέσετε να ξεπεραστούν εγωισμοί, μικροφιλοδοξίες, στείρες εμμονές και χωρίς λόγο πολιτικολογίες. Να δώσετε αποφασιστική δύναμη σε ένα μεγάλο τμήμα του λαού μας που θέλει σταθερότητα, αλληλεγγύη, θεσμούς που λειτουργούν για το κοινωνικό σύνολο και όχι για το εκάστοτε κόμμα εξουσίας και τις συντεχνίες που εξυπηρετούν τις παρέες και το πελατειακό κράτος. Να επιδιώξουμε την κοινή προσπάθεια με όλους όσοι σε μεγάλο βαθμό συμμερίζονται τους στόχους μας, για να δώσουμε δύναμη και πνοή σε μια παράταξη ανανέωσης. Μπορούμε να συμβάλλουμε αποφασιστικά για να αποκτήσει η χώρα κατεύθυνση και μέλλον. Να μην είναι όπως τώρα πειραματόζωο προσώπων που νοιάζονται μόνο για την εξουσία. Προσπαθήστε! Παλέψτε!».
… http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=780425
 
Εγγραφή
Ειδοποίηση για

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια